Industrial Park Brasov aniversează 10 ani!

16 noiembrie 2018

Anul acesta, Industrial Park Brasov a împlinit zece ani de activitate în domeniul dezvoltării de spații industriale, construite pe baza cerințelor specifice clienților. Stadiul actual de dezvoltare al Industrial Park Brasov cuprinde 10 hale de producție cu o suprafață totală construită de 115.000 mp și un grad de ocupare de 100%.

Aniversarea celor 10 ani a fost marcată prin plantarea unei păduri de salcâmi pe un teren din apropierea Industrial Park Brasov. Acțiunea a fost organizată în parteneriat cu Asociația “Plantează în România” și Primăria Ghimbav și s-a bucurat de sprijinul companiilor Benchmark Electronics, Harsha Engineers, ICCO, Preh și Vestas Aircoil. S-au plantat peste 4.000 de puieți cu ajutorul celor 350 de voluntari care au răspuns invitației noastre.

De asemenea, am organizat un cocktail aniversar la care am invitat toți clienții și partenerii care ne-au sprijinit în dezvoltarea acestui proiect. Le mulțumim tuturor!

La mulți ani, Industrial Park Brasov!

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.