Sennheiser alege Industrial Park Brasov

19 martie 2018

Din dorinta de a-si consolida pozitia pe piata europeana de produse electronice, compania Sennheiser a hotarat sa isi deschida cea de-a patra unitate de productie in Industrial Park Brasov. Dupa finalizarea construcției, programata anul acesta, fabrica se va concentra initial pe productia de electronice destinate publicului larg. Fondata in 1945, Sennheiser este o afacere de familie si este astazi unul dintre cei mai importanti producatori globali de casti, microfoane si sisteme de transmisie wireless.

“Suntem incantati sa primim compania Sennheiser in comunitatea dinamica a organizatiilor internationale din Brasov” – Calin Costan, CEO Industrial Park Brasov.

Prin investiția într-o nouă fabrică, Sennheiser intenționează să își întărească poziția pe piața Europeană de produse electronice. “De mai mulți ani, EMEA (Europa, Orientul Mijlociu și Africa) este regiunea care ne-a adus cele mai mari creșteri. Cu noua fabrică din România, avem o a treia bază de producție europeană și, în același timp, ne extindem rețeaua de distribuție din Europa. Aceste acțiuni ne oferă un mai bun control asupra volumelor de producție, dar și capacitatea de a fi mai flexibili în a adapta produsele noastre la cerințe de piață dinamice”, a declarat Dr. Andreas Sennheiser, Co-CEO at Sennheiser, adăugând: “Cu această nouă fabrică ne continuăm investițiile în independența care continuă să reprezinte calitatea distinctivă și avantajul Sennheiser ca o afacere de familie.”

Comunicat de presa

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.