Translogistica 2017

16 octombrie 2017

In perioada 12 – 14 octombrie 2017, ICCO si-a prezentat proiectul Industrial Park Brasov in cadrul celei mai importante expozitii de logistica si transport din Romania si din Europa de est si sud est, Translogistica. Evenimentul este dedicat promovarii produselor, serviciilor si solutiilor inovative din transporturi comerciale, expedierii de marfuri si canalelor logistice si a avut loc la centrul expozitional Romexpo Bucuresti.

Mirela Radulescu, director vanzari & marketing: „Pozitia geografica este unul din plusurile pe care Brasovul le are atunci cand vorbim despre atragerea de noi investitii. Pozitionarea in centrul Romaniei este extrem de benefica si ne situeaza la intersectia marilor axe de transport, atat rutiere, cat si feroviare. Industrial Park Brasov vine in intampinarea celor care doresc sa investeasca in zona si ofera spre închiriere pe termen lung spaţii de tip Greenfield, executate în conformitate cu solicitările specifice fiecărui client.”

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.